Over PupediPasta

 

Het PupediPasta team uit Italië.


PupediPasta is ontstaan onder de creatieve druk die de corona tijd heeft gebracht. Piero Bianculli, kleinzoon van Mamma Licia en oprichter van het gelijknamige restaurant in Rotterdam, heeft sinds zijn jonge jaren een passie voor Italiaans eten. In zijn oma's keuken leerde hij de heerlijkste pasta's maken, wat hij succesvol naar Nederland heeft gebracht in het restaurant. Nu brengt hij de gezelligheid en authentieke recepten die hij van zijn Mamma Licia leerde, bij jou thuis!


Met PupediPasta haal je een exclusieve Italiaanse maaltijdbox in huis. We selecteren alleen de beste ingrediënten. Wij maken alles volgens de traditionele wijze huisgemaakt; van het pastadeeg tot en met de tiramisu. Naast het hoofdgerecht dat in de box wordt geleverd, kun je restaurant-in-eigen-huis ervaring nog verder uitbreiden. Wij kiezen een heerlijke wijn die precies bij jouw gerecht past, deze kun je gemakkelijk bij bestelling toevoegen. Om het af te maken kun je er ook een toetje bij nemen! Je probeert het eenmalig met onze try-out box, 4 x met de maand optie, of gewoon wekelijks met het abonnement.


Tijdens de online kookworkshop vanuit het restaurant kijk je live mee hoe onze chef traditionele en generatie-oude recepten maakt en leer jij de keukengeheimen van onze Italiaanse oma's. Via Instagram account @MammaLicia_NL kun je de online kookworkshop live volgen. Deze kun je later op de avond ook nog terugkijken, met de mogelijkheid het te pauzeren.


We zijn momenteel beschikbaar in Rotterdam en Amsterdam, maar zullen snel uitbreiden naar de rest van Nederland. 

Ciao!

> Abonneer je op PupediPasta 

> Of klik hier om Pupedipasta een keer te proberen