Italiaanse kookworkshop Rotterdam

Samen genieten | Italiaanse kooksworkshop Rotterdam

 

Samen kokkerellen is leuker!

Wat is fijner dan heerlijk zelfgemaakt Italiaans eten, met een klein beetje hulp, een aantal kraakverse Italiaanse ingrediënten en een hele hoop plezier van onze chefs? Maak kennis met de vernieuwende Italiaanse kookworkshop Rotterdam van PupediPasta: ingredientenbox bestellen, meekoken ons Instagramkanaal van Mamma Licia en vervolgens een perfect Italiaans gerecht serveren.

 

Koken met vrienden

Eten koken is vooral plezier hebben. Waarom zou het hoogtepunt van koken buiten de keuken plaats moeten vinden? PupediPasta brengt de liefde voor koken direct in jouw keuken. Want we weten allemaal dat wanneer je ergens plezier in hebt, dan ga je het vaker doen, en als je iets vaker doet, word je er vanzelf beter in. Et voila, een nieuwe Italiaanse keukenprins of -prinses is geboren. Om al die nieuwe keukenhelden te kweken, hebben we nu onze Italiaanse kookcursus Rotterdam, PupediPasta, in het leven geroepen.


Nieuwe recepten opdoen

Meestal is het zo; je weet misschien één recept dat altijd lukt, en iets anders proberen gaat vaak fout. Vooral wanneer vrienden op bezoek komen, is dat te merken. Je bent bang om iets nieuws te proberen zonder goede hulp. Het voordeel van onze workshops is dat je een hele rits nieuwe heerlijke recepten leert te maken, in je eigen veilige keuken. Je Italiaanse kookkennis, en zelfvertrouwen krijgen een boost door onze chefs. En weet je wat het mooie is? Zij hebben het meeste net zo geleerd als jij, door bij hun moeders in de keuken te kijken.

 

Elke dag verse pasta | Pupedipasta | Italiaanse kookworkshop Rotterdam


Onze verse pasta

Koken is leuk, maar het moet geen uren duren. Ook daar hebben wij aan gedacht. Daarom maken wij met onze professionele keukenapparatuur dagverse pasta, en bereiden we een aantal ingrediënten voor. Daardoor kun jij je aandacht en tijd aan belangrijkere dingen besteden, zoals wijn voorproeven en meezingen met een piano-nummer van onze chef Piero Bianculli.

 

Gezond eten moet lekker zijn

Het is belangrijk om dagelijks gezond en gevarieerd te eten. Zo moet je opletten met teveel zout, suikers en verzadigde vetten. Gezond, smaakvol en lekker eten kan echter heel makkelijk samengaan. Van supergezonde ingrediënten zijn de meest heerlijke gerechten te maken zijn. Tijdens onze Italiaanse kookworkshop Rotterdam laten wij het je zien.


Gemakkelijk en vertrouwd online

Een online Italiaanse kookworkshop heeft als voordeel ten opzichte van een cursus op locatie, dat je lekker in je eigen keuken, waar je feilloos de weg weet, aan het kokkerellen bent. Waarom naar een kookstudio reizen, terwijl je thuis een prima keuken hebt? Echter, koken in de eigen keuken thuis is niet alleen gemakkelijker dan naar een locatie te moeten reizen. Hoe fijn is het om in je eigen plek te kunnen werken, waar je de weg weet, de oven kent, en je eigen vrienden uitnodigt? Een online Italiaanse kookcursus vanuit Rotterdam heeft al met al grote voordelen.


Haal het restaurant in huis

Dus wat wacht je nog, haal meteen een beetje Italië in huis met onze Pupedipasta-box. Kies een dag, bestel de box en doe gezellig online live mee via Instagram met de Italiaanse kookcursus Rotterdam door Pupedipasta.

 

> Klik hier om Pupedipasta een keer te proberen

> Geef PupediPasta een maand kado

> Of abonneer je op PupediPasta