Meteen naar de content
Menu
Home
Valentijnsdiner!
Kookworkshop Agenda
Team workshop
Over ons
Aanmelden
Account aanmaken
Nieuwsbrief
Mamma Licia, Oudedijk 159A, 3061 AB Rotterdam
Onze klassiekers
Facebook
Instagram
Opnieuw zoeken
PupediPasta
Winkelwagen bekijken
Kookworkshop Agenda
Spaghetti aglio, olio e peperoncino | Zondag 7 maart
Deze zondag maken we spaghetti met aglio, olio en peperoncino: knoflook, olie en chilipepertjes. Een van de grote klassiekers! Dit is wat alle Italianen eten als ze 's nachts thuis komen...
Meer lezen
Ravioli Ricotta en Spinazie | Zondag 28 februari
Deze zondag gaan we het heerlijke vegetarische gerecht ravioli maken met spinazie en ricotta. Deze wordt gebakken in boter en salie. Doe je ook mee? Koop hieronder jouw pakket. ...
Meer lezen
Amatriciana | zondag 21 februari
Deze week maken we een van onze klassiekers, de Amatriciana. De Amatriciana word gemaakt met rigatoni, guanciale en pecorino. Y
Meer lezen
Zondag 7 | Truffel Carbonara
Zondag maken we Spaghetti a la Carbonara tartufato! Deze romeinse klassieker ga je nu eindelijk zelf leren maken. In deze speciale variant zit truffel pecorino, wat de Carbonara naar een...
Meer lezen
Zondag 31 | Tortellini room en prosciutto
Zondag maak je tortellini met panna en prosciutto. Panna, ofwel room, wordt niet in veel pasta's gebruikt (zeker niet in de carbonara!), maar wel bij deze kleine gevulde deegringetjes, de...
Meer lezen
Zondag 24 | Tagliatelle met truffel pecorino en champignons
Zondag maken we tagliatelle met truffel pecorino en champignons. Dit is een gerecht voor echte truffel-liefhebbers! Pecorino is een gedroogde kaas dat op dezelfde wijze wordt gemaakt als parmezaanse kaas,...
Meer lezen
Zondag 17 | Pasta al forno
Deze zondag maken we een heerlijke pasta uit de oven, met courgette en salsiccia, Italiaanse worst. Dit winterse gerecht is in een handomdraai gemaakt. De Pasta al forno heeft zijn...
Meer lezen
Zondag 10 | Orecchiette e broccoli
Deze zondag maken we een traditioneel Zuid-Italiaans gerecht, orecchiette met broccoli. In de olie worden stukjes ansjovis gebakken tot dat het in de olie versmelt. De knapperige olie wordt met de...
Meer lezen
Vorige
1
2
3
…
5
Volgende
Winkelwagen sluiten
Winkelwagen
Je winkelwagen is leeg.
Schakel cookies in om de winkelwagen te gebruiken
t: e
(-
)
Verwijderen
Artikelhoeveelheid
Een selectie kiezen resulteert in het geheel verversen van de pagina.
Druk op de spatiebalk en vervolgens op de pijltoetsen om een selectie te maken.